MINE JUNIFAVORITTER

20130703-131433.jpg
Plutselig er det juli, og juni kommer ikke tilbake før om ett år. Hvor ble den første sommermåneden av? Her er i hvertfall de duftene jeg brukte aller mest i juni, og som satte melodi til den ene dagen etter den andre:

20130703-131713.jpg
Øverst troner Frédéric Malle for Dries Van Noten, så kommer Chanel sin Eau Fraiche, Chloé edp, Aqua di Gioia edp Satinée fra Armani, Frédéric Malle Lipstick Rose, Séville À L’Aube fra L’Artisan Parfumeur og Une Fleur de Cassie fra Frédéric Malle. Alle sammen nydelige vår og sommerdufter til enhver dagsform, anledning og følelse.

20130703-132345.jpg
Hvilken duft har du brukt mest i juni? Har du en signaturduft, eller varierer du etter humør og anledning som meg? Kanskje du har forelsket deg i en nyervervelse til samlingen din? Del gjerne! Ha en fortsatt fin dag, og kos deg i sola. Nå skal den visst snart komme for å bli noen dager…

4 tanker om “MINE JUNIFAVORITTER

  1. Åh! Skulle ønske at du jobbet med dette også, så kunne du hjulpet meg med å finne dufter til meg. Ikke bare som passer meg og som jeg liker, men også som jeg tåler. Det begynner å bli vanskelig…

    • Hei, May-Liss:)!Så utrolig hyggelig å høre fra deg her på bloggen!Kanskje jeg kan hjelpe deg: Dette med dufter er ikke bare bare, og mange er allergisk mot parfyme. Sjekk ut http://www.parfymeri.no. Gimle Økologiske Parfymeri fører økologiske dufter. De har bred kunnskap og lang erfaring i beautybransjen. Du finner dem i Bygdøy Alle 39, i Oslo. Moren driver Gimle Parfymeri, og datteren det økologiske parfymeriet vegg i vegg. Sjekk også ut Korres på Vita her i byen. De har to økologiske dufter i hyllene der. Korres er et fantastisk merke! Sjekk også ut http://www.parfumerie.no og http://www.heavenscent.no. Begge ligger i Oslo, og de som jobber der kan også hjelpe deg med sin gode kunnskap og erfaring. De har ikke bare økologiske dufter, men kvaliteten er god på varene der, og kanskje finner du noe du tåler likevel? Uansett har man jo aldri noen garanti for at man ikke reagerer, men sjansen er stor for at du kan finne deg herlige økologiske dufter du faktisk tåler. Håper at dette var til litt hjelp, og er det noe du lurer på er det bare å fyre løs!Jeg setter veldig pris på å kunne hjelpe til :)! Ha en god helg, håper solen skinner på deg der du er. Klem, Hege.

  2. Hei. Vil bare si at du har en veldig koselig blogg! Jeg oppdaget den for et år siden ved en tilfeldighet, og har fulgt den siden det. Selv er jeg også mer enn gjennomsnittlig opptatt av duft og parfymer, og liker å lese omtalene dine. Beskrivelsen din av den nye Chloé som styggvakker er helt på kornet. Jeg liker at du skriver om både nisjedufter og mer mainstream. Mine mest brukte dufter i juni var: No 5 (alltid..), L’Ombre dans l’Eau fra Diptyque, Timbuktu fra l’Artisan og Pradas Infusion d’Iris. Jeg liker å bruke mye forskjellig, alt etter humør, årstid og anledning, både de litt sære og mer klassiske. Ser fram til å lese bloggen din fremover, både innlegg om parfyme og annet.

    • Hei, Lene 🙂 ! Tusen, tusen takk for den flotte kommentaren din! Det er jo så gøy med duft, og så utrolig hyggelig å høre om hva andre liker og ikke liker. Så kult av deg å dele dine junifavoritter!! Chanel No5 er en av mine favoritter også, og sammen med Prada sin Infusion d`Iris har den fått plass på badehyllen for juli 😉 . Tenkte å bytte litt på det for hver måned framover, så nå er junifavorittene satt pent ned i beautyboden igjen. L`Ombre dans l`Eau fra Diptyque er jo også helt vidunderlig. Der minnet du meg på noe…Timbuktu fra L`Artisan har jeg ikke selv, men vet den er en høyt elsket duft hos veldig mange. En klassiker! Hjertelig velkommen med innspill på bloggen, Lene! Veldig hyggelig å høre fra deg! God helg, kos deg i sola mens den er her. Klem, Hege.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *