MINE REISEFAVORITTER

Når man er på tur er det viktig å ha med seg en liten kjærne av gode produkter man kan stole på. Noe av det veste jeg vet er produkter som ikke leverer, så derfor er jeg veldig nøye med hva jeg tar med meg. Denne gjengen er stort sett alltid å finne i min toalettmappe, rett og slett fordi jeg synes de funker svært godt som reisefølge.

Fra venster mot høger : Chanel Teint Innocence, verdens beste foundation etter min mening, og har også solfaktor 10. Øyegele fra Germaine de Capuccini, en lett gelkrem som roer ned og fukter godt den sarte huden rundt øynene. Har brukt den i mange år. Love it! Chanel no 5 Eau Premiere er alltid med på tur. Den dufter classy, er fin både til dag og kveld og den lille flasken på 40 ml er perfekt reisestørrelse. Mascara fra Lancome. Definicils er supergod, smitter ikke av og gir lange myke vipper. Burts Bees appelsinrens blander jeg med Clinique 7 day Scrub Cream for å få en lett peelingeffekt og dyprens av huden. Dette er viktig når man bruker solkrem, dessuten er Eve Lom-rensen for stor å ta med seg på reise, så da løser jeg det på den måten. En killerkombinasjon. Håndkremen fra Clarins er en klassiker jeg har hatt med meg i årevis. Ingen over, ingen ved siden. Den perfekte kremen til puselankene sommerstid. BodyShop Coconut Body Scrub og Butter. Må ha den, bare må ha den. Kokosduft hører sommeren til, og disse favorittene gjør huden soft og velduftende. Prøv dem. Solkrem til fjeset fra La Roche-Posay faktor 50. Perfekt reisestørrelse, fin til sensitiv hud og superlett på huden. Den er tyntflytende og gir maks beskyttelse. Love it too! Øyeskyggepalett fra Chanel, Ombres Perlees De Chanel, er praktisk og liten med stort utvalg farger som funker både til dag og kveld. Superfin. Vippetangen fra Shu Uemura er selvskreven. Den beste.

In The Middle :  So Delicate fra Germaine de Cappuccini, min favoritt fuktkrem til ansiktet og perfekt for en sensitiv hud. Har brukt den i årevis, og er kjempefornøyd. Simple øyemake-up-fjerner er fin å ha med på tur. De tar lite plass og funker bra. Dessuten er rensevannet fra Lancome ikke praktisk på reise, men er bra å ha hjemme. Essie neglelakk i fargen Lovie Dovie. Den fineste rosa jeg vet. Pudderperler fra Guerlain, simpelthen det beste pudderet som finnes, og sørger for at sminken holder seg på plass i 30 pluss. Du får et fresht resultat som varer hele dagen. Love it! Nuxe lipbalm gir maks pleie, og hindrer at leppene ikke tørker ut i solsteken. Lancome Genifique fuktserum holder huden din gjennomfuktet hele tiden. Det er bare å smøre på, og du vil se at huden din trives. Prøv det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *