MUSIC SNAPSHOTS

bilde (52)

Her kommer en bitteliten bildekavalkade fra siste dagers musikalske krumspring. Dette er fra Herr Nilsen, 30.1.13. Freddy, Omar og Terje. Verdens beste ♥.

bilde (53)

Vi ble velsignet med et aldeles fantastisk publikum. De tok oss i mot med åpne armer, masse kjærlighet og energi. Vi koste oss veldig alle sammen, tror jeg ♥.

bilde (228)bilde (296)

Det er alltid herlig å være på Herr Nilsen. Enten man spiller selv, eller er der på andres konserter. De tar godt vare på både kunder og artister. Backstage fikk vi frisk frukt, bamsemums, kaffe og mineralvann. Luksus! Tusen, tusen takk for at vi fikk spille hos dere, og tusen, tusen takk til alle de fine menneskene som kom for å høre på oss. Dere er best! Disse bildene er det Vibeke Sjøvold som har tatt, promoansvarlig for Rootsy i Norge. Skjønn som en solnedgang i Tromsø er hun. Tusen takk for fine bilder, og for at du booket oss inn på Herr Nilsen. Love you ♥.

bilde (188)

Dette bildet er det Bjørn Melbye som har tatt. En meget dyktig mann med kameraet. Han kom for å høre på oss, filme litt og ta noen bilder. Er han ikke flink? Fra venstre: Freddy Holm, Terje Støldal og Omar Østli. Tusen takk for bildet, Bjørn 🙂 .

Hege Brynildsen og Omar Østli sang og spilte låta "I chose you" fra Heges debutalbum "Hege".

Haldengallaen gikk jo av stabelen lørdag 26. januar 2013, og jeg har vært så heldig å få låne dette bildet av Stein Johnsen, tusen takk! Han er fotograf i Halden Arbeiderblad. Her er det skikkelig gallaalvor på gang. Omar Østli på gitar kommuniserer godt med det fantastisk flinke husbandet som backet alle artistene på strak arm. Jeg sang min egen låt, «I Chose You». Videoen til denne kan du også se her på bloggen, eller på YouTube. Ha en herlig helg, alle fine. Nå er det februar allerede, og sola gnistrer på knallblå himmel. Vårstemningen er til å ta og føle på. Kos deg 😉 .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *