MY ALL TIME BEAUTY FAVOURITES

20140107-161646.jpg
Det som virkelig tar rotta på huden min, er mangel på søvn. Derfor plukket jeg frem disse supre produktene da jeg ble spurt på Instagram hvilke produkter jeg ville kjøpt først hvis jeg kom til å miste alle mine nåværende skjønnhetssaker. Instagram er kjempegøy, men det er litt begrenset hvor mye man kan skrive der, derfor tipser jeg dere her på bloggen også om mine soleklare beautyfavoritter jeg kommer tilbake til hele tiden, og som utgjør selve basen i min hudpleierutine. Jeg har veldig sensitiv hud, så kan jeg bruke disse, kan du det også. Riktignok ble jeg tagget om 3 ting, men her har jeg lurt inn ett produkt til jeg ikke klarer meg uten.

Eve Lom Cleanser er, etter min mening, verdens beste rens. Jeg er helt avhengig av den. Med sine små korn og kremete konsistens smelter den på huden etter at kornene i den har skrubbet av døde hudceller. Resultatet er en myk hud med sunn glød. Klar for sin daglige dose fuktighetskrem.

Rose Toning Lotion har jeg også brukt i mange år. Dette ansiktsvannet er fra Babor, og jeg elsker det. Rose roer ned sensitiv hud, tilfører masse fukt og lukker porene. Vannet er uten alkohol, og tørker ikke ut huden. Dufter nydelig.

Clinique sin 7 Day Scrub Cream har også vært en favoritt i mange år. Den kan brukes som rens alene, eller som del av en hudpleierutine. Jeg bruker den bare ved behov, 7 ganger i uka er for ofte for min hud, for den er utrolig effektiv. Huden holder seg myk og glatt i uker etter bruk, den er også parfymeri, og det passer min sensitive hud godt.

Pevonia Glycocides Renewal Cream er også en krem jeg er helt avhengig av. Den fungerer litt som en peeling i kremform, samtidig som den tilfører fukt og pleie. Perfekt som nattkrem, og under andre kremer. Jeg bruker den alene som nattkrem. Da funker den best på min hud. Super hvis du har litt fet hud med store porer også.

Dere som har fulgt meg en stund har nok sett disse produktene før, men gode ting kan ikke sies for ofte. Det du vet, har huden din godt av 😉 . Tudelu!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *