MY FAVOURITE CUP

Denne lille koppen er en av de vakreste jeg har i samlingen min. Den er veldig gammel og lett som en silkeserviett. Jeg fikk den i gave av min fine mamma for noen få år siden. Jeg elsker alt ved den. Det vakre mønsteret, den blå fargen, detaljene på håndtaket og gulldekoren som er bittelitt slitt av tidens tann. Skålen den skal stå på er også utrolig nydelig.

Og nede i bunnen ligger det en liten rose. Hvor koppen kommer fra vet jeg ikke, men den er håndmalt. Jeg kan kjenne malingen og kontrastene mellom det matte og det blanke med tommelen min når jeg holder den i hånden, og jeg kan se penselspor og variasjonene i mengde farge som er brukt da den ble dekorert av noen. Koppen er perfekt til en kruttsterk espresso, og hele kaffeopplevelsen gir en utrolig god følelse når den drikkes av denne koppen. Rett og slett en vakker start på dagen som gir et lite smil om munnen hver gang tankene går tilbake til start i løpet av en lang dag. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *