NED FRA LOFTET

20130930-202359.jpg
I oktoberutgaven av britiske Elle har de en helside som heter «Back To School», med bilde av disse skoene. 90-tallet er tilbake, og jeg kom plutselig på at jeg kjøpte et lignende par sko for en passende del år siden…Var de på loftet? Hadde jeg gitt dem til Fretex? Skulle jeg lete? Ville jeg finne dem?

20130930-203013.jpg
Jeg fant dem! Så utrolig gøy! Heldigvis hadde jeg beholdt dem. De er perfekte til absolutt alt, både bukser og skjørt. Dessuten gjør den kraftige sålen dem stødige på foten.

20130930-203346.jpg
Jeg skal innrømme at jeg er ganske så svak for de sorte og hvite skoene fra Tommy Hilfiger på det øverste bildet, men ingenting slår den gode følelsen det er å finne gjemte skatter i skuffer, skap, på loft eller i kjeller. Gleder meg som en liten unge til å bruke de igjen. De er jo så fine!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *