NEW INN

20130117-102517.jpg
Dere som har fulgt meg en stund, vet jeg er veldig glad i nisjedufter og parfymer av høy kvalitet. Når det er sagt har jeg også gjort noen gode kupp på Kicks i det siste som jeg er veldig fornøyd med. Det har dere jo sett. Både Prada Candy og Stella McCartney sin nye duft har fått lov til å bli med meg hjem. Duft er gøy og spennende, og denne her kom jeg over til 50%. Jeg vet den er manges favoritt, og kanskje kan det bli en fin gave?

20130117-103107.jpg
Eller kanskje jeg bruker den selv? Hvem vet? Noen ganger er det deilig å prøve noe nytt. En perfekt vårduft det kan være herlig å glede seg til? Hmmm, vi får se da, om jeg klarer å gi den fra meg eller ikke. Ha en sprudlende duftdag, alle fine 🙂 .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *