NEW PICS FROM ØREBRO!

Flinke fotografen John Nyborg har vært en hederskar og sendt meg noen gode bilder fra Live At Heart 2012 i Ørebro. For en herlig blomst å få sånn midt på en mandag. Så da serverer jeg dere et lite utvalg fra bildene han har sendt meg.

Her står jeg og synger, ganske åpenbart. Bak fra venstre ses Omar Østli og Terje Støldal. Fantastisk dyktige musikere.

Jeg hadde også gleden av å ha med meg Freddy Holm, karen helt til venstre i bildet. Han er en multikunstner på strenger, intet mindre. Helt rå. Spiller fele, dobro, madolin, gitar, lapsteel og cello, sånn bare for å nevne noe. Jeg er så heldig som får spille sammen med denne gjengen ♥.

Å kore er en kunst, og et fag i seg selv. Freddy, Omar og Terje er drevne og mestrer koring til fingerspissene!

Tusen takk for de flotte bildene, John! Det er en ære å få lov til å publisere dem. Tusen, tusen takk.

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *