NEW TOOLS AT LAST!

  Jeg har lett etter gode svampapplikatorer en god stund, faktisk. Har klart meg uten lenge og jobbet øyenskyggen inn med fingrene, som også funker bra, men da kommer man ikke alltid helt til i kriker og kroker. Disse her er supre å legge øyenskygger med. Vet det er mange som liker å bruke pensel til den slags, men da har man mindre kontroll og lettere for å få dryss fra skyggen, uansett hvor god kvalitet det måtte være på både skyggen og penselen. Det er i hvertfall min erfaring. Derfor legger jeg alltid skyggene med en svampapplikator først, og jevner ut overganger med pensel etterpå. Softer de fint ut, og voilà! Fint fargespill mellom de skyggene du velger å bruke. Jeg kom over disse her på H&M her om dagen. Er de ikke fine? Et supert verktøy til en hyggelig pris. Skikkelig pene er de og!
  Jeg plukket også med meg disse her. Helt supre å ha med på reise. Jeg ruslet en stund i beautyavdelingen på H&M, og det var utrolig mye flott verktøy der til å legge en proff make-up med nå. Det har kommet mye nytt og snasent. Massevis av fine koster, pensler, svamper og annet gøy. Gleder meg også til å sjekke ut den helt nye make-uplinjen deres. Den var nemlig på vei opp i hyllene da jeg var der. Mye lekker konfekt i alle mulige flotte farger! Små barn, små gleder. Happy Friday!

En tanke om “NEW TOOLS AT LAST!

  1. Endelig noen ordentlige applikatorer å få tak i igjen! Jeg er også fan av dem og har også slitt med å få tak i ganske lenge, så takk for supert tips, nå får H&M snart besøk av meg 🙂

    Ha en super helg!

    Klem fra Anne 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *