NO APPOINTMENT NECESSARY

Som den hardbarka frisøren jeg er klarer jeg ikke å holde meg unna når jeg ser en salong som har det lille ekstra. I dag kom jeg over Teds Grooming Room her i London, tok mot til meg og gikk inn.

20140516-214842.jpg
Det var de kule lampene som fanget oppmerksomheten min først. De er laget av kamglass. «Desinfeksjonsvæsken» har de blandet i flere farger, og ideen er jo genial.

20140516-215156.jpg
Salongen er en klassisk barbershop for menn, og det var mens Ted ruslet rundt i bakgatene i Istanbul at han oppdaget gleden ved at en mann angrep ham med barberkniven. Tyrkisk barbering er et håndverk som går i arv i generasjoner. En barbermester viderefører kun sin tittel til sin lærling etter mange års trening og opplæring. Hvilket er en trygghet å vite.

20140516-215747.jpg
Opplevelsen av en god barbering var så avslappende for Ted at han åpnet Teds Grooming Room i England. Dette er altså stedet «For Gents Who Like Things Trim And Proper.» De har flere fine behandlinger på menyen sin, og timebestilling er ikke nødvendig. Bare Drop In, get groomed og Drop Out som en ny og enda flottere mann enn før.

Bare et lite tips til mannen på farten som kanskje skulle komme til å behøve en aldri så liten oppussing mens han er på reisefot, og ikke helt vet hvor han skal gå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *