NYE DUFTOPPLEVELSER

bilde (386)

Jeg rakk en liten svipptur innom et av mine favorittparfymerier i Oslo, Heaven Scent, før jeg kostet av gårde til Kiel med Color Line. Jeg var så heldig å få med meg noen duftopplevelser ut på havet, og jeg gleder meg til å sjekke de ut. Jeg har visst om Byredo en god stund allerede, men ikke hatt tid til å sniffe litt ekstra godt på de ulike duftene dette merket har laget.

Byredo er et svensk parfymehus med base i Stockholm, grunnlagt i 2006 av Ben Gorham. Det beste med merket, er at de samarbeider med de kjente «nesene» Olivia Giacobetti og Jerome Epinette. Jeg er selv stor fan av Olivia Giacobettis dufter, de hun har laget for Frederic Malle og da særlig En Passant som er en vidunderlig tolkning av hvit syrin. E.L.S.K.

Byredo har selv utviklet en distinkt stil, en nedtonet eleganse gjennom enkle komposisjoner basert på de fineste råmaterialene.

Jeg gleder meg til å utforske Black Saffron, Gypsy Water, Bal D`Afrique, Blanche og La Tulip, som jeg allerede er en smule betatt av. Hva kan man ikke like når det dufter saftig, friskt, rent, kremet, søtt og grønt av hvite tulipaner? Hmmm, not much! Den blir nok enda en dufthit for Byredo. Jeg har aldri møtt noen som ikke liker tulipaner. Har du?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *