OG DET BLE SHOW!

Gårsdagen gikk unna så det sang etter, og jeg var helt kake etterpå! Puh, det er hardt å være modell! Jeg sendte en liten tanke til alle supermodeller der ute som er på farten hele døgnet, flyr over hele verden, ikke får sovet nok, er mye alene og har sikkert flere hundre klesskift når det står på som verst. Jeg hadde to. Ett antrekk fra Bik Bok, og ett fra H&M, og det var hjelpe meg mer enn nok. Her kommer et lite bildedryss fra torsdagens vidunderlige festligheter.

20131115-185139.jpg
Vi brukte salongen vår som beautybase. Her fikk modell Christel farget og klippet håret. Stylist Bodil Nilsson la også makeup på henne. Christel jobber på Wayne’s Coffee, og har to små barn.

20131115-185420.jpg
Bibbi jobber på Kappahl, og har gjort det i 13 år. Hun er opprinnelig fra Oslo, men flyttet til Halden fordi hun fikk jobben hos Kappahl, og har blitt her siden. Bodil laget glamorøst hår på henne og la makeup. Jeg hadde sminket meg selv.

20131115-185851.jpg
Vi måtte vise oss i våre vanlige hverdagsantrekk først. Jeg står i et helt typisk jobbantrekk for meg. Skjorte, løs olabukse, joggesko, t-skjorte med salongens navn og logo.

20131115-190214.jpg
Vi skulle ha ett festantrekk, og ett hverdagsantrekk. Jeg valgte meg festantrekk fra Bik Bok, siden jeg synes de har veldig mye fint der.

20131115-190608.jpg
Kåpe, skjørt med tykke blonder og blank sateng under, enkel t-skjorte inni, høye hæler, strømper og en kul lue. Det er tross alt viktig å holde varmen til og fra julebordet. Et stort smykke i sølv og en kul veske fikk jeg også ha. Stylist Bodil Nilsson ville gjerne se meg i en paljettrød magetopp og langt skjørt, og det hadde sikkert vært fint det også, men jeg sa stopp. Magetopper er ikke helt min greie. Jeg ba pent om lov til å få slippe, og fikk heldigvis gehør for det. Takk, Bodil! Vi ble enige om dette her i stedet, og jeg synes det ble riktig så fint.

20131115-191223.jpg
Oj! Hvordan skal jeg komme meg fra A til B i disse skoene da? Hmmm. Og forresten står det ikke FIS på lua mi. Det står F 15.

20131115-191519.jpg
Hverdagsantrekket mitt var fra H&M, og her trenger Bodil hjelp til å holde mikrofonen. Hun begynte å prate uten mikrofon, så jeg gikk bort til henne og holdt den slik at publikum hørte hva hun sa. Hun kom med mange gode tips og råd fra scenen, så det var ytterst nødvendig at de hørte henne. Her er det Bibbi som rufses opp i krøllene.

20131115-191958.jpg
Bodil fortalte at ved å tupére litt, og rote til krøllene fikk Bibbi masse volum og et sexy, kult hår som var meget kledelig til henne.

20131115-192238.jpg
Jeg har på meg briller fra Specsavers og grove støvler fra Shoeday. Bodil Nilsson forklarte at stoffvalget i klærne til meg var viktig for hvordan min kropp ble oppfattet. Hvis jeg velger tynne stoffer som tyll, silke, blanke og skinnende stoffer, og stive stoffer som står litt ut fra kroppen ville jeg se mye tynnere ut, sa hun. Sånt har jo jeg aldri sendt en tanke. Jeg kler meg i akkurat det jeg føler for og synes er fint, men jeg skjønner hva hun mener. Klær har en effekt, og jo mer man vet om det jo lettere blir det å velge i jungelen av teksturer der ute. Lag på lag, strikk og grove plagg gjør at jeg ikke ser så tynn ut. Jeg personlig synes jeg ser ut som en liten vattnisse der jeg står, men det passet meg perfekt i går. Hvilket barn av 80-tallet kan motstå collegegenser og leggvarmere ala Flashdance? Not me. Jeg er jo tross alt en liten sportyspice! Så når valget sto mellom vattpinne og vattnisse, ble det vattnisse. Det er jo tross alt snart jul. Dessuten er jeg svak for den gode gamle topplua, og jeg setter alltid ut litt grøt til nissen julaften.

Tusen, tusen takk for den herlige kvelden! Det var så gøy å bli litt bedre kjent med kollegaer fra andre butikker, og få lov til å samarbeide med Bodil Nilsson. På gjensyn 🙂 .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *