Oh! It’s Friday!

Det har gått i ett i det siste. Plutselig er det fredag! Hva skjedde liksom? En hel del, viser det seg, og det har vært intense og lykkelige dager i Oslo. Musikk morra, middag, kveld 🙂 ! Som dere vet spilte vi dobbelkonsert på Buckleys Roots & Blues Joint sammen med Onkel Tuka, og på Parkteatret med releasekonserten til det nye albumet til Paal Flaata, Come Tomorrow. Check it out! Her er noen få, men fine, snapshots. Dere har sikkert fått med dere en god del fra FB også 😉 . 

Alle foto: Vibeke Sjøvold. 

  Musikerne jeg jobber sammen med er en glede å ha med seg hver gang anledningen byr seg. Jørn Raknes, Omar Østli, Gøran Grini, Thor Hauge og Lars-Ivar Borg. Fine folk. Jeg liker å spille live. Det er flott å få møte mennesker gjennom musikk. Vi var også velsignet med et herlig publikum! Takk for at dere tok turen ut for både Onkel Tuka og meg. 
  Onkel Tuka fortsatte etter oss, og det var stor stas å få være på konsert med dem etter å ha spilt selv. Kunne kule’n litt liksom, hehe! Rino Silden, Åsmund Solli og Kjell Pop var også med. Her på bildet er Herr Ohlgren, Omar og Lars-Ivar. 
  Fullt hus og stormende jubel på Parkteatret. For en festaften! Foajé!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *