ONE DAY OFF

20131007-205135.jpg
I dag har vært den første mandagen på veldig lenge jeg har hatt helt fri, og det har vært greit egentlig. Luksusen og privilegiet det er å få være frisk, aktiv og jobbe mye gjør at man også kan glede seg over små pusterom innimellom. Det ble en liten svipptur til Oslo for å treffe min fine kusine. Hun er en fest å være sammen med, og vi har det alltid så hyggelig hver gang vi møtes. Noen mennesker gir deg påfyll og energi, og hun er én av dem, for å si det mildt. Hvor bedre å treffes enn på Eger?

20131007-210214.jpg
Vi hadde store planer om å gå rundt, kikke og shoppe litt, men det ble med planene. En koselig kafé, varme kanelboller med karamell, cappuccino og frappé, den gode samtalen i fred og ro. Hva mer kan man ønske seg egentlig? Ikke stort. Det er møter som dette som gir livet mening, påfyll og inspirasjon.

20131007-210638.jpg
Vakre små kafébord holdt oss sittende i timer. Det fine høstværet utenfor gjorde det deilig å rusle til toget etterpå. For en fin dag, og for en flott start på uken! Håper du har hatt det like kos som meg, og at du har gode mennesker rundt deg som bidrar positivt i livet ditt. Det er så viktig. Luk bort negative folk du ikke kan stole på, og som ikke vil deg vel. Ta en opprydning om nødvendig. Unn deg å være glad. Livet er for kort til unødvendig tullball. Prioritér nødvendig tullball i stedet. Det er mye morsommere!

2 tanker om “ONE DAY OFF

    • Yumminess, Lillepepa 🙂 ! Den er så god! Får lyst til å spise den opp. Måtte bare ha den, og rakk så vidt innom Kicks 19.55 mandag kveld. Beautyjunkie…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *