ONE HAPPY HAIRDRESSER

20131214-171616.jpg
For noen små måneder siden ordnet jeg hår og sminke for en brud i salongen vår. Jeg lagde et innlegg på bloggen min fra den dagen, fordi den gjorde inntrykk på meg på en litt annen måte enn dager ellers pleier å gjøre. Misforstå meg rett, i min verden er alle dager sterke, men noen mennesker og noen møter kan farge en dag med helt andre nyanser enn man ellers forventer. Slike dager setter seg i hjertet for alltid, som en liten blomst, og man tar seg i å lukte på den med jevne mellomrom lenge etter at man opplevde den. Slik var denne dagen for meg. En blomst i hjertet.

20131214-172633.jpg
I dag har det vært et herlig julekjør i salongen. Fra klokka 09.00 har mine supre kollegaer og jeg tatt i mot glade og flotte mennesker, klippet og farget, solgt shampo og balsam, brukt stripehetter og folie, servert kaffe og te, ryddet og vasket, tatt telefonen og sopet håret vekk fra gulvet. Så drar jeg lykkelig og sliten hjem, åpner postkassen og finner dette kortet. Fra den dagen i sommer, og pussig nok er det ikke lenge siden jeg gledet meg over det minnet, sniffet litt på blomsten i hjertet og følte en stor takknemlighet over det å være frisør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *