ORDENTLIG RADIO

For noen år siden besøkte jeg Lommedalen Kro og Catering som kordame for det irskinspirerte halden-bandet Belfast Muslims ♥. Et herlig sted og et artig minne jeg aldri kommer til å glemme. I går bar det i samme retning. Ordentlig Radio holder til ved Bærums Verk i Oslo, og er en fantastisk fin nettradio som bare spiller norske artister på alle språk. Det er en internettradio bestående av både radio og musikkpersonligheter. Redaktør og programleder er Tor Andersen, en durkdreven radiomann med lang erfaring fra P4. Filosofien til Ordentlig Radio er å tilby lytterne kunnskap om og nyheter innen alt som rører seg i norsk musikkliv. Det var så hyggelig å være der, og jeg er så takknemlig for at jeg fikk lov til å komme på besøk 🙂 . Tusen, tusen takk.

Tor Andersen brenner for norsk musikk og god radio. Han gjør en kjempejobb både for norsk musikk, norske artister og lytterne sine. Hvis du kan, så tips alle vennene dine både på facebook, og i virkeligheten om Ordentlig Radio. Dessuten vil jeg anbefale deg å gå inn på www.ordentligradio.no selv, så kan du kose deg med en radio som er et anderledes og friskt pust i ørene dine. Der finner du også info om hva Oradio er for noe, litt historikk og blir bedre kjent med de som jobber der. I tillegg får du snusen i masse norsk musikk du ikke ante fantes engang. Bare i går fikk jeg høre mye nytt og fint jeg ikke visste eksisterte, fordi Tor spilte det for meg. Er du nysgjerrig på alt som rører seg der ute, er dette radioen for deg.

Så der satt jeg da, i den koselige lille stua, på den hvite stolen og pratet så godt jeg kunne. Jeg var bittelitt nervøs, men jeg tror det gikk greit. Vi gjorde opptak for programmet «Musikkpraten». Jeg vet ikke når det kommer, men det får jeg nærmere beskjed om. Følg med på Ordentlig Radio i tiden fremover, for alle artister som er med på «Musikkpraten» blir behørig annonsert på siden deres. Husk at du også kan dele dette innlegget på facebook, twitter, google+ og myspace. Da gir du mange andre muligheten til å oppdage radioen også. Ha en herlig radiouke, alle fine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *