PÅ FLYTTEFOT, DEL 3

Nå begynner det å nærme seg selve flyttingen til nye lokaler, og ny salong. Vi har bare august på oss. Fra og med begynnelsen av september skal vi være oppe å gå på nytt sted.

20130803-083208.jpg
Vaskene er montert, og blandebenken er på plass. Vi skal foliere glasset 1.40m opp, slik at man får sitte skjermet og godt i vasken. Det er viktig for oss at kundene våre føler seg komfortable i salongen.

20130803-083446.jpg
De doble klippeplassene er montert av dyktige snekkere. Tunge og gode klippeplasser av høy kvalitet, men man må være to for å skru de sammen. En nesten umulig oppgave å gjennomføre alene. Tusen, tusen takk, gutter!!

20130803-083717.jpg
Alle stolene er skrudd sammen på null komma null av dyktige snekkere. Tusen takk igjen!!

20130803-083822.jpg
Det aller beste er at det er plasser nok til alle som vil stripe eller farge håret sitt, slik at de kan få sitte i fred og ro i virketiden. I mellomtiden har vi masse plass til drop-in kundene våre også. I den gamle salongen ble det av og til opptatt veldig fort, og vi måtte ta i bruk stolene i ventegruppa for å få klippet folk. Et skikkelig luksusproblem, og vi lagde bra show av det, men det er deilig å tenke på at alle som kommer til oss nå får en lekker stol å sitte i mens de blir fjonge på håret. Vi gleder oss til ny start, men det er en god del detaljer som skal på plass først… Vi er med andre ord langt fra ferdige.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *