PÅSKEGODT TIL HÅRET

Paul Mitchell er et merke jeg alltid har vært begeistret for. De er gode på rene og milde ingredienser, tester ikke på dyr og dufter himmelsk. Denne søte posen inneholder shampo og balsam med tea tree olje og lavendel. Tea tree oljen er veldig antiseptisk, rensende og beroligende, og egner seg særlig godt for deg som har sensitiv hodebunn. Lavendeloljen er også kjent for å ha en beroligende effekt, og brukes mye innen aromaterapi. Kombinasjonen tea tree og lavendel er fuktgivende, og passer tørre hårtyper som er naturlig matte, og trenger fukt og glans.

Jeg er så glad i sitron :-). Sitron-duft, sitron-is, sitron-te, sitronterter og sitronlimonade er noe av det beste jeg vet. Da jeg fikk snusen på denne her, var jeg solgt. Den dufter så godt av gammeldagse sitrondrops, at jeg ble stående å lukte på den så lenge at jentene i salongen lurte på om det hadde tørna helt for meg. Denne pakken passer godt for et hår som er tynt og fint, og trenger volum. Sitron er oppkvikkende, energigivende og kan i naturell tilstand brukes som blekemiddel i solen. Press saften ut av sitronen, gre den gjennom tørt hår, og sitt i solsteiken. Dette er ikke noe jeg vil anbefale deg å gjøre, men muligheten er der altså hvis du vil ha en 100% naturlig lett lysning av håret ditt. Husk for all del solfaktor. Rosa ansikt og gult hår er det høyst sannsynlig bare Kate Moss som kler. Den aller største grunnen til at jeg tok inn disse tilbudsposene fra Paul Mitchell er at de har et sterkt miljøfokus. Man hjelper til å plante et tre når man kjøper en pose, og jeg forguder trær. Trær er noe av det fineste som finnes.