PÅSKEN ER HER

Påsken er den mest positive høytiden vi har. Jeg liker fargene så godt, og det er så herlig å få noen dager på våren der alt stopper litt opp, slik at vi får muligheten til å kose oss med venner, familie, godis og selve våren. Nå har jeg sneket meg rundt i hagen til foreldrene mine for å ta bilde av den vakreste vårblomsten av dem alle, nemlig snøklokka.

Denne tua kommer hvert eneste år, og jeg har gledet meg til å se den hver eneste vår siden jeg var liten. Når snøklokka kommer, da er det vår for alvor. Den er utrolig vakker. Med sine frostgrønne blader og hvite klokker, står den der så rank og fin. Sterk og skjør på samme tid.

Man blir jo bare glad av å se disse smile i sola. Ved å ha blomster på trappa, må man smile både når man kommer, og når man går.

Bruk for all del solkrem, og særlig nå i påsken. Dette er som regel den tiden på året hvor huden eksponeres for de første solstrålene, så det er lurt å være føre var. Denne kremen fant jeg på apoteket, og jeg er superfornøyd med den. Den er lett i konsistensen, passer godt for en sensitiv hudtype og gir deg maksimal beskyttelse. Jeg er veldig fornøyd med solkremene jeg har funnet på apoteket, for jeg reagerer litt på solkremer. Denne her, og de fra Cosmica er kjempegode. Hver vår har de aller fleste apotek tilbudskampanjer på solkremer, og jeg passer alltid på å benytte meg av disse. På den måten er jeg sikker på at jeg går solsesongen i møte med fersk faktor. Som den hudpleieren jeg er, vet jeg hvor stor skade solstrålene gjør i huden. Mitt motto er derfor : Bedre blek og blid, enn brun og brent.

Må jo ha litt påske i heimen også! Ingen farge gjør meg gladere enn gult.

Det nostalgiske påskeegget og lysene, fant jeg på Nille. Blomstene i de søte blikkbøttene fant jeg på Floriss. Ha en vidunderlig påske, alle fine 🙂 .