PÅSKETUR TIL SKIEN

Vi tok en liten svipptur til Skien denne påsken. Bildene er fra det trivelige hotellet vi bodde på. Thon Hotell Høyers ligger veldig sentralt, og er et koselig hotell. Jeg har aldri bodd der før, men kommer gjerne tilbake. Betjeningen er blid og imøtekommende, og jeg trivdes der fra første stund. I dag hadde de lagt frem påskeegg både her og der i fellesarealene, tent levende lys og satt frem frisk frukt og blomster. Er det ikke herlig? Hvis du skal en tur til Skien, vil jeg anbefale deg dette hotellet på det varmeste. Frokostbuffeten var også nydelig. De hadde et bredt utvalg, og tok også hensyn til folk med glutenallergi. I dag hadde de også laget en kjempestor vannbakkelskake i anledning påsken.

Vi fikk et lyst, luftig og stort rom med høyde under taket og store vinduer. Her er et par bilder fra utsikten til rommet vårt.

Etter å ha sjekket inn tok vi turen til en fin, liten indisk restaurant. Den ble oss anbefalt av en venn, som er fra Skien. Maten var ubeskrivelig god. Har aldri smakt bedre Butter Chicken i mitt liv, og jeg har et godt referansegrunnlag, for å si det mildt. Er du glad i indisk mat bør du absolutt ta turen innom denne plassen. Himmelsk!

Er det ikke fint der? Vi var så heldige å få et ledig bord. Dette stedet var et av veldig få som hadde åpent påskeaften. Det var vi utrolig takknemlig for.

Nydelig mat, blid betjening og kort ventetid. En fulltreffer. Jeg kommer heller aldri til å glemme smaken av den myke Chai-teen vi avsluttet måltidet med. Den duftet av kanel, kokos, nellikspiker, anis og andre krydderurter. Etterpå bar det rett over til Parkbiografen, ca. ett minutt å gå fra restauranten. Parkbiografen er et flott konsertlokale i gammel stil, med en kjempefin scene og et passe stort lokale. Lokalet har også galleri, hvor de gjeveste sitteplassene befinner seg. Fullt hus og stormende jubel! Folk hygget seg med påskerock, påsketilbud på øl og vin, og påskefri. Ta deg en tur på konsert på Parkbiografen neste gang du er i Skien. De har mange fine artister på plakaten. Ha en fortsatt fin fin påske :).