PICKS FROM SUNDAY EVENING

Marita Valentin Jacobsen sendte meg disse to bildene fra konserten vi deltok på søndag 8. mars. Tusen takk, Marita! 

Omar Østli spilte gitar, munnspill og koret mens jeg sang og spilte shaker litt her og litt der. Den hadde jeg lagt på en liten blå tretaburett til venstre for meg. Vi spilte Don’t Think Twize og Only A Rose. 

Det er jo lykke å få spille i teateret, så jeg benytter muligheten en gang til til å få takke Eva Stømner for godt gjennomført arrangement. Et herlig publikum hadde vi også. Tusen tusen takk for at dere tok turen ut en søndag aften i mars! 

1 tanke om “PICKS FROM SUNDAY EVENING

  1. Hvorfor synger du såpass ofte og så mye? Hva slags roller og verdier har du midt oppi det hele? Hvem synger med deg på disse konsertene? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *