PLEI DEG SELV

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Hvis du vil gi huden din den beste pleie, prøv denne. Rensen er fet og god, smelter på huden og eksfolierer den samtidig. Dette er min andre krukke, og den dumpet ned i postkassen min her forleden. Jeg har blitt helt avhengig av den, og kjøpte den i nettbutikken til Parfumerie. Du vet, det lille parfymeriet på Majorstua jeg har nevnt tidligere her på bloggen min?

Det følger med to muslinkluter i pakken. De gjør det lettere å fjerne kremen, men du kan også fint skylle den av med lunkent vann. Ved å bruke varme muslinkluter får du også en mer maskelignende effekt av produktet. De essensielle oljene vil da trekke dypere ned i huden. Jeg skyller av med vann når jeg ikke har tid til å bruke kluten, og huden lider ingen nød av den grunn. Smak og behag.

Jeg har fått en mye bedre hud etter at jeg fant denne. De små kornene sliper bort døde hudceller, og renser godt i dybden. I tillegg gir den masse næring og fukt til huden fordi den inneholder deilige essensielle oljer og fettsyrer. Huden blir ferskenmyk. En god ting kan ikke sies for mye, så jeg gjentar: Dette er verdens beste rensekrem. Du finner den på www.parfumerie.no.