Porsche Tour? Moi? Oui!

  Ikke i min villeste fantasi hadde jeg trodd at jeg kom til å havne midt oppe i en bilutstilling. Det har jeg altså gjort, og det var gøy! Denne helga er det Porsche Tour her vi bor, og derfor stiller folk i den franske porscheklubben ut bilene sine. Det var utrolig mange modeller, farger og design å kikke på. Her er mine favoritter:
  Denne her likte jeg veldig godt. Fin, gul Porsche 🙂 !
  Kule biler på rekke og rad. Den hvite her var også veldig fin. 
  En rød og snerten sak jeg selvsagt falt helt pladask for. Sjekk ut de fine detaljene som holder panseret på plass. Så nusselig!
  Tenk om de kunne begynne å produsere denne modellen igjen. En herlig og sjarmerende bil. Veldig fint design.
  Sannsynligvis fra 50-tallet 🙂 .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *