PRACTICE BY THE SEA

20140725-163727-59847633.jpg
I går kveld øvde vi i idylliske omgivelser til svalesang og måkeskrik i paradiset Engelsviken i Fredrikstad. Det kunne jo ikke ha passet bedre med Sommarsång og de andre svenske sangene fra den nye plata mi. I morgen kommer jeg til å lande på selveste Månen i Gamlebyen, i Fredrikstad det også, og jeg må klype meg litt i armen for å forstå at jeg skal få lov til å være med på årets festival. Det kommer til å bli en fin lørdag. Jeg har med meg så flotte musikere! Gøran Grini på piano, kor og banjo, Jørn Raknes på gitar og pedal steel, Tor Hauge på trommer, Lise Voldsdal på fele og kor og Arne Ertnes på bass. Plutselig er det snart lørdag 26. juli. Det har gått så utrolig fort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *