PRETTY GOOD NEWS – IGJEN!!!

Jeg fikk en utrolig hyggelig telefon til salongen i dag. Vibeke Sjøvold kunne fortelle meg at plata mi har fått en femmer?! i Stavanger Aftenblad. For en overraskelse å få sånn midt på en fredag. – Er det sant? spurte jeg, og så måtte jeg ta meg sammen for det var jo vitterlig slik at jeg stod i salongen og holdt i telefonrøret. Tusen, tusen takk for at du tok deg tid til å høre på den, Geir Flatøe. Jeg setter så utrolig pris på det.

2 tanker om “PRETTY GOOD NEWS – IGJEN!!!

    • Hei, Anna :)! Tusen takk. Så utrolig hyggelig at dere har kjøpt billetter. Det betyr så mye for både meg og bandet at dere kommer. Gleder meg til å se dere. Ha en herlig helg. Big Hug, Hege.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *