PUT A SHELL AROUND YOUR NECK

20140710-200220-72140707.jpg
Dette lille smykket er det helt ultimate sommertilbehøret for meg. Jeg kjøpte det for over 20 år siden på H&M, og jeg har aldri hatt hjerte til å kaste det. Hver gang jeg går gjennom tingene mine for å «rydde» og «gi bort til Fretex», overlever skjellsmykket gang på gang.

20140710-200524-72324407.jpg
I år skal jeg kombinere det med favoritter fra Efva Attling i både gull og sølv. Det lille skjellsmykket kostet knappe 10kr den gangen, og er et av de kjøpene jeg er aller mest fornøyd med her i livet. Liker så godt de turkise perlene sammen med sølvkulen som pynter opp. Det får meg til å tenke på salt sjø, sol, varme dager og kvelder og masse bading. Fordi smykket er så anvendelig og slitesterkt har det alltid fått være med meg til Sør-Frankrike og lange, late dager på stranda med tilhørende bøttevis med solkrem. Smykket er like vakkert nå som da jeg fant det for aller første gang. Er det ikke digg med fine ting man faktisk kan bruke og ha glede av, og ikke være redd for at skal bli ødelagt til enhver tid? E.L.S.K.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *