R.O.S.A R.O.S.E.R

Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg er veldig glad i blomster. Jeg har fått så mange flotte gratulasjoner den siste tiden for den utrolig fine anmeldelsen av plata mi, og i går kom denne buketten her på døra også! Er de ikke vakre?

Det er noe med rosa. Jeg kommer aldri til å vokse fra den fargen. Den er søt, kul og beroligende på en og samme tid. Elvis Presley gikk tidlig ut med rosa til menn. Ett av antrekkene hans bestod av sort skjorte, rosa bukser med sort stripe på sidene og hvite sko. Classy. Hvem sier at rosa er en jentefarge? Not me!

Rosa er superfint! Sammen med grønt og hvitt blir det organisk og friskt. Det er en stor glede å ha denne flotte buketten i stua. Den lager et smil i hjertet mitt hver gang jeg ser på den.

Også fikk jeg dette nydelige kortet. Hvitt, hjerter og gull. Så nusselig! Dessuten er det så herlig med det hvite glitteret. Minner meg om fine ting, som snø og sukker ♥ . Tusen, tusen takk mine nære og kjære. I love You.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *