ROSEDUFT MORGEN & KVELD

20130327-083126.jpg
Jeg liker å variere på rens til ansiktet, og i går kveld fant jeg frem denne godsaken fra beautyboden min. Kjøpte den for en liten stund tilbake på apoteket, og nå var min forrige tom så da kunne jeg begynne på den. Herlig!

20130327-083532.jpg
Den er fantastisk! Nydelig roseduft, økologisk og supereffektiv. En luksuriøs og silkemyk rensebalsam som lett og varsomt fjerner urenheter, sminke og vannfast maskara. Den passer til alle hudtyper.
Varm opp en liten mengde i hendene, masser godt ansikt og hals, fukt hendene og masser videre med vann til balsamen blir melkeaktig på huden. Skyll godt med lunkent vann og fukt bomullskluten som følger med og tørk av. Jeg dropper kluten, det går helt fint å bare skylle av med vann. Når man tørker ansiktet etterpå forsvinner siste rest av rensen likevel.
REN NO.1 Purity Cleansing Balm inneholder bioaktive stoffer som camilleolje, roseolje, rosa violløvekstrakter og probiotiske oligosakkarider. Denne rensen etterlater huden ren, beroliget og glødende. Den gir også næring til vipper og bryn. LOVE, LOVE, LOVE IT!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *