ROSER I KINNENE

På Heaven Scent er de utrolig flinke til å ta inn bra saker. Siden jeg er opptatt av fersken for tiden, trengte jeg en rouge i en god ferskentone. For gavekortet jeg fikk til bursdagen min, kjøpte jeg meg denne:

Er den ikke fin? Dette er en kremrouge fra Kjær Weis. Hun er en danskfødt make-up artist bosatt i New York. Merket er økologisk sertifisert av den italienske myndigheten for økologisk sertifisering. For å opprettholde sertifiseringen, må det alltid være 95% økologiske ingredienser i produktene. De inneholder derfor ikke parabener, silikon, petrokemikaliske emulgatorer, syntetisk farge eller duft.

Råmaterialene, naturlige konserveringsmidler og pigmenter er ekstrahert fra mineraler, planter og villblomster kjent for sine farger, duft og konserverende egenskaper. I rougen min er det rose, honningblomst og gardenia som fungerer som konserverende midler. Den dufter fantastisk av vanilje fra Madagaskar.

Skrinet fungerer som speil, og det lille pusseskinnet er til for å holde det blankt. Dessuten har du det til odel og eie resten av ditt liv, for når rougen er brukt opp er det bare å legge inn en refill. Fantastisk! Du kan lese mer om merket på www.kjaerweis.com. Min rouge heter Sun Touched, og er laget i Italia.