ROSY GLOW

20130314-104903.jpg
Jeg er stor tilhenger av rouge, og mener bestemt at den er helt vesentlig å ha i sminkepungen! Rosy Glow fra Dior har den perfekte nyperosefargen, og er helt fantastisk på. Den er i samme serie som Nailglow og Lipglow, og gir en fantastisk glød til kinnene.

20130314-105355.jpg
Ikke la deg skremme av den sjokkrosa fargen, den er nydelig og laget av folk som kan sine ting. Rosy Glow besitter den samme pigmentteknologien som de andre produktene i Glowlinjen. «Fresh Color Reveal» sørger for å gi deg friske kinn med en glød som ser ut til å komme innenfra. Det er en egenskap jeg elsker i sminke. Dessuten dufter den himmelsk nyperose. Den tilpasser seg hver enkelt hudtone og gir hvert et lite kinn den påføres en skreddersydd og lekker farge. E. L. S. K.

20130314-110254.jpg
Sjekk også ut 64 Rose Explosion fra Chanel, som også er helt fantastisk! Et lite budsjettkupp er også IsaDora sin rouge i fargen Pink Blossom. Jeg har testet rouge fra IsaDora før, og kan gå god for den. Der er de ganske gode faktisk!
Nå kan du gå våren i møte med friske roser i kinnene, og det aller beste er at det vil se ut som om du har sovet tornerosesøvnen din selv etter en periode med lite søvn. Rouge er med andre ord skjønnhetssøvn i en liten eske, og redder enhver dårlig dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *