S.O.S D.E.L.I.C.A.T.E

20130502-092159.jpg
Jeg tok min hudpleieutdanning på Borg Videregående Skole i Sarpsborg. Der ble vi elevene godt kjent med mange gode merker, men det aller viktigste vi lærte av vår dyktige lærer Ingeborg var å ha en sunn skepsis til bransjen. Hun lærte oss å skille klinten fra hveten.

Germaine de Capuccini var et av merkene vi lærte om, og det har fulgt meg siden. De har en super linje for sensitiv hud som jeg sverger til. Både serumet og kremen du ser på bildet er supre til deg som har lett for å reagere på ting, opplever rødhet og kløe. Dessverre er dette et merke det er vanskelig å få tak i i Norge nå, jeg hamstret litt sist jeg var i Spania, for dette er et spansk merke.

Andre merker jeg har testet og kan gå god for som har supre produkter til sensitiv hud er Babor, Dermalogica og Decleor. De er lette å finne i Norge. Felles for dem alle er at de kun er å få i hudpleiesalonger her hjemme. Ute i verden kan du finne de på gode apotek. Bare et lite tips sånn på en torsdag 🙂 .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *