SÅ BUSTA FYKER

20130717-213027.jpg
Jeg vasker mine kjære makeupkoster med shampo og balsam. Da holder de seg myke og blanke i pelsen lenge. Det er ikke nødvendig med dyre produkter til dette, det går helt fint å bruke ting du finner i dagligvarebutikken. Mine pensler er nok litt bortskjemt. Akkurat nå har jeg vasket de med shampo og balsam fra Moroccan Oil…

20130717-213306.jpg
Disse kostene er mange år gamle, og jeg er veldig glad i dem. De har vært med meg på oppdrag til det ene vakre fjeset etter det andre, og de er gode å jobbe med. Snart er det en vordende brud som skal til alters, og da gjelder det å være godt forberedt. Rene, velduftende og myke koster er et must! Da blir alt så mye bedre både for meg og bruden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *