SAVE TIME HAVE FUN

20130809-102030.jpg
Som nevnt i forrige innlegg var det show på Kongens Brygge i går, og det ble fullt hus og stormende jubel! Tror fatter’n er skikkelig glad og fornøyd nå. Han rocket stua så det sluttet å regne, og sola gløttet fram igjen! Jeg ville jo også være fin og fjong på konsert i går, men hadde bare ikke tid til å bytte neglelakk til den gule jeg viste dere her om dagen.

20130809-102550.jpg
Min Wicked lakk fra Essie har holdt stand en hel uke, men begynte å se slitt ut. Hva gjør man? Legger på ett strøk paljettlakk fra Deborah Lippmann. Da blir enhver lakk som splitter ny. Alt av riper, avskalling og matthet forsvinner på et blunk, og du får en ny kul lakk som holder enda en uke til. En aldri så liten stjernehimmel på fingrene faktisk.

20130809-103136.jpg
Paljettene i lakken dekker over alt du vil skjule på genialt vis, og sitter som støpt. Alle som har testet paljettlakk vet de er et mareritt å fjerne, men den tid den sorg. Akkurat nå gleder jeg meg over nye, freshe og glitrende negler. Perfekt nå til helgen. Det er jo fredag. Happy weekend, fininger! Og tusen, tusen takk til hver eneste en av alle dere vidunderlige og fantastiske menneskene som kom på konserten til pappa i går. Dere er best!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *