SAY HELLO TO…

Sugar Daddy, Ballet Slippers and Peach Daiquiri. Fremdeles er det 3 for 2 på alle lakker fra Essie på Vita. Et uimotståelig tilbud. Jeg har lenge vært på jakt etter en skikkelig god overlakk også.

Den blå fra Revlon har jeg brukt i alle år. Den er faktisk verdens beste overlakk. Den fungerer også like godt som underlakk, dessuten tørker den fort og gir den blankeste glansen du kan forestille deg. Selvfølgelig finnes den ikke lenger på markedet. Jeg har  lett etter den hver gang jeg har vært i USA, men til ingen nytte. Den er borte for evig og alltid. Nå skal jeg teste topplakken fra Essie, og jeg har en følelse av at den er like god. Den skal tørke lakken på få sekunder, gi en perfekt polert manikyr og strålende glans. Jeg øyner et lite håp om å ha funnet en verdig arvtager til min dypt savnede Revlon Epoxy 1000.

Og mens jeg titter litt i hyllene på Vita nå før helgen, kommer jeg altså over denne pakken med kollagenpulver. Hold på hatten! Jeg trodde det bare var de japanske kvinnene som hadde tilgang på dette?! Hjelpe meg! Jeg kjøpte denne pakken i ren sjokktilstand, og har ennå ikke prøvd. Jeg tviler på om jeg i det hele tatt kommer til å drikke dette her, men det var så gøy å se det, at jeg måtte ta den med meg hjem for å skrive om at det faktisk finnes her i byen. Japanerne er langt fremme når det gjelder det meste, så også alt innen livsstil, kosthold og skjønnhet. Men jaggu kan man ikke få tak i kollagenpulver i Halden også.

Pakken inneholder 30 papirposer med pulver. Dette skal røres ut i vann eller annen væske, og drikkes en til to ganger daglig. Pulveret inneholder type 1 og type 2 kollagenprotein, og type 2 utvinnes fra brusken til piggskaten. Dette er et kosttilskudd, og skal ikke på noe vis erstatte vanlig variert kost.

Den søte damen bak disken på Vita ga meg to presanger på kjøpet. Det er alltid stas. Jeg fikk denne fine toalettmappen i økologisk bomull fra Nivea,

og et perlearmbånd fra IsaDora. Tusen takk <3.