SJOKOLADE FRA DRAGELADE

Image (83)

God Jul til meg fra Dragelade! Når denne lille pakken dukker opp i postkassen blir man lykkelig enten man vil eller ikke. Mitt lille sjokoladeabonnement løper til oppsigelse,men jeg har ikke veldig lyst til å si det opp merker jeg.

Image (82)

Nå har jeg fått fine sjokolader med julesmaker. Aquavit-sjokolade med et fyll av mørk sjokolade, stjerneanis, fennikel og Morsa Aquavit, Gløggsjokolade med et fyll av mørk sjokolade, gløgg, rødvin og rosiner, Valnøttmarsipan der marsipanen er laget av valnøtter, mandler og edle dråper mørk rom.

Image (80)

Og til sist: FLØTEKARAMELL ♥! Denne firkanten er dyppet i melkesjokolade og fingersalt. Fløtekaramellen er kokt i ett døgn slik at den har fått en nydelig knekksmak. Say no more…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *