SJOKOLADEGLEDE

Se hva som lå og ventet på meg i postkassen i dag. En liten hvit pappeske!

Jippi! Sjokoladeabonnementet mitt er i gang! Så utrolig gøy å få eksklusiv, hjemmelaget og luksuriøs sjokolade rett hjem i postkassen. Intet mindre enn genialt.

Oj, Oj, Oj…8 lekre biter.

For en fantastisk start på høsten. Sjokolademisjonæren Anne Kristin Bakke har sendt meg Rosesjokolade, Blåbærsjokolade, Ripssjokolade, Ananas og Kokos, Pasjonsfrukt, Lakris, Pekan og Chili. Denne sjokoladen er den beste jeg har smakt i mitt liv, og det har jeg et godt erfaringsgrunnlag for å hevde. Nå kan jeg gå høsten og vinteren i møte med et lyst sinn, for mitt abonnement løper i ett år. O, lykke!

Og slik beskriver hun kunsten sin. De er like gode som de høres ut, nesten enda bedre faktisk.

Hvis du virkelig vil glede deg selv eller andre, fjerne vinterdepresjon og forebygge andre ulumskheter synes jeg du skal kaste deg på telefonen eller sende en mail og legge inn en bestilling på et sjokoladeabonnement. En lykkespreder både til deg selv, eller som gave til noen du liker ekstra godt. Dette her er noe av det morsomste jeg har gjort i mitt liv. Og ikke glem at skikkelig god sjokolade i passe doser er utrolig sunt. Proppfull som den er av antioksidanter, jern og magnesium. Godt for både sjelen og hjertet ♥ .

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *