SJOKOLADEMISJONÆREN

For en liten stund siden skrev jeg om sjokolade på bloggen min. Jeg hadde jo nettopp bestilt meg et sjokoladeabonnement, må vite. Nå har jeg kommet i kontakt med selveste sjokolademisjonæren. Hun heter Anne Kristin Bakke, og hun har sendt meg noen vidunderlige bilder av kunsten sin. Sjokoladene sendes ut til årstider og høytider. Tenk så kult å åpne postkassen og se en pakke sjokolade der. Jeg gleder meg sånn til den opplevelsen, jeg. Kan nesten ikke vente. I mellomtiden får vi trøste oss med disse deilige bildene, og drømme oss bort. Tusen takk, Anne Kristin ♥ .

Anne Kristin leder sjokoladesmaking. Her ser du kuverter med sjokolade, kakaobønner, kakaofrukten og annet sjokoladelæringsmateriell. Etter et kurs i sjokoladesmaking blir du kakaoklok.

Sensommersjokolader. Den hvite sjokoladen som ligger nær rosen og geleen, er en rosegelesjokolade. Det er den nyeste sjokoladen Anne Kristin har laget.

Hvem har sagt at menn ikke liker sjokolade? Min pappa er veldig glad i konfekt, vet jeg. Dette er farsdagsjokolade.

Julen trenger en egen julesjokolade, og Anne Kristin lager sjokolade til høytiden av ypperste klasse.

Valentinsjokolade ♥ . Husk at det viktigste forholdet du har, er det du har til deg selv. Er du glad i deg selv, er det også lett å være glad i andre. Da går det helt fint å gi fra seg denne sjokoladen betingelsesløst…

En av mine favoritthøytider er påsken, fordi den lover vår og lysere tider. Dessuten er fargene som hører påsken til så fine. Og hvem kan benekte at et påskeegg fylt med fløyelsmyk sjokolade og marsipan er lykke?

17. mai er en populær dag blant oss frisører. Da gleder vi oss over alle vi har gitt en flott sveis, mens vi selv ikke ser ut i måneskinn. Vi frisører pleier å spøke med at om du ser noen i gatene på 17. mai som ikke er fin på håret, så er det sannsynligvis en frisør. Vi klipper oss 18. mai, vi. Og i mellomtiden er det kos å ha litt god sjokolade å trøste seg med.

Du kan bli venn med Anne Kristin Sjokolademisjonæren på facebook. Der skriver hun om konfektene hun lager, og sjokoladearrangementer hun er med på. Nå gjenstår det bare for meg å vente på godsakene mine. Jeg kommer til å poste bilder av noen herligheter som kommer i abonnementet mitt snart. Gleder meg masse til å smake! Hvis du også vil prøve deg på et sjokoladeabonnement, eller gi bort i gave, er det bare å klikke deg inn på www.dragelade.no. Liten bit, stor smak. Er det ikke bare helt genialt ?

 

 

 

 

2 tanker om “SJOKOLADEMISJONÆREN

    • Hei, Anneli 🙂 . Ja, det tror jeg på. Nå skal hun lage ekstra sunn sjokolade også, med rå kakao som selges under supermat på helsekosten. De blir uten sukker og melk, egnet for diabetikere og lavkarboentusiaster. Sjokolademisjonæren selger de supersunne bitene på gården sin nå på søndag fra 12-15. Sjokolade er sunt, året rundt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *