SKIKKELIG JULESTEMNING. NÅ? JA!

Jeg vet ikke hva det er for noe, men jeg har altså fått akutt julestemning. Kanskje det kommer av at vi har stilt klokka? Kanskje er det fordi det blir så tidlig mørkt? Hva vet jeg? Jeg bare HAR julestemning. Derfor blir det et lite innlegg om det i dag, selv om regnet bøtter ned, og det bare er nesten november.

Sort og gull er nydelig sammen, og denne lille gløggkoppen fra Indiska får meg til å tenke på lune julekvelder. Er den ikke fin?

Rødt og hvitt er superklassisk til Jul. Også er det så søtt med den lille skjeen som følger med. Synes jeg kjenner krydderdufter og kanel her jeg sitter. Disse her er også fra Indiska.

Jeg er jo så svak for kopper av alle slag. Klart glass, gull og hjerter er en uslåelig kombinasjon. Selv om disse her også er til gløgg, er de veldig fine å drikke god krydderte av. Det er jo så fint å se teen gjennom glasset.

Jeg falt pladask for disse nusselige klypene til te i løs vekt også. For en fryd å ha en sånn hengende over koppekanten mens man venter på at teen skal bli drikkeklar. Man må jo bare bli glad. Ha en herlig uke, og hvis du skulle få julestemning er det bare å ønske den velkommen. Det er en utrolig gledelig følelse å ha ♥.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *