SKREDDERSYDDE FARGER

Jeg absolutt forguder mitt nye skyggesett fra Guerlain. Kalde bruntoner er ikke alltid så lett å finne så da jeg så dem, slo jeg til. Disse skrinene kommer i mange kombinasjoner. Felles for dem er at de tar én fargetones seks nyanser og setter de sammen til en perfekt fargeharmoni. Dette gir deg uendelige muligheter. Jeg valgte denne harmonien av bruntoner, men for deg som liker varmere toner med mer gult i, finnes også et skrin etter din smak. Du kan bruke skyggene både med og uten vann. Med vann på penselen blir fargen du velger dypere og mer intens.

Jeg har alltid vært stor fan av Guerlain. De er ekstremt gode på design, estetikk og duft. Skrinet er tungt og eksklusivt. Skyggene er av høy kvalitet, sitter godt, har god pigmenttetthet og er lette å jobbe med. Etuiet inneholder også et lite speil, som du kan se helt til høyre på bildet. Dette fungerer som et lokk, og beskytter skyggene når du lukker skrinet.  Applikatoren har en myk og buet pensel i den ene enden og en hard, firkantet i den andre. På den måten kan du bruke den til både skyggelegging og linertegning både over og under øyet. Når det er sagt, er det alltid best å bruke gode make-up pensler nå du skal legge sminken din. Da blir resultatet best, og det er mye lettere å jobbe med store pensler enn med bittesmå.

Det følger med en utførlig bruksanvisning på hvordan du kan lage deg forskjellige uttrykk også. Ikke vær redd for å prøve. Det er bare å ta det bort hvis du ikke fikk det til med en gang. Øvelse gjør mester, og det er ikke så vanskelig som du tror dette her. Dessuten er det bare fantasien som setter grenser. Disse tre forslagene er bare en liten dråpe i vannet, men gir deg en god start på videre lek med fargene.

Akkurat denne juvelen heter 93 Rue De Passy. Det kan jo være kjekt å vite hvis du likte den fargekombinasjonen jeg valgte meg ut. Legg merke til den lille bien øverst på skrinet også. Helt nydelig ♥ . Bien er et symbol Guerlain også bruker på noen av parfymeflakongene sine, og stammer fra langt tilbake i Guerlains historie. V.A.K.K.E.R.T.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *