SKRUBB OG LAKK

Disse to vidunderlige skrubbene ble med meg hjem igår. Fant dem på Sunkost på Halden Storsenter. De er uten petrokemikalier, sulfater, parabener, glykol og syntetiske farger. I tillegg er de fri for dyreingredienser, og er ei heller testet på dyr. Føler jeg har oppdaget en liten skatt, for dette merket kom jeg bare over. Har aldri sett det før. Gå inn på www.mygreenscape.com for å lære mer. Produktene lages i England på Cutting Hill Farm. Hvor bra er ikke det? Dessuten dufter de svakt av kakaosmør. Nyyydelig!

 

Også ble det tre fine lakker fra Essie. De tørker utrolig fort, og er de beste lakkene jeg noen gang har prøvd. Sjekk dem ut! Disse heter Lapiz Of Luxury, Mint Candy Apple og Lilacism. Det var kjempetilbud på dem hos Vita, 3 for 2. Slo til. Slik er Mint Candy Apple på:

Er den ikke fin? Små barn, små gleder. Skal si gavekortet jeg vant fikk bein å gå på. Jeg er så fornøyd!