SMÅ BARN SMÅ GLEDER

Å abonnere på moteblader, kjøpe utenlandske motemagasiner og følge med på alt som skjer innen beauty, fashion og entertainment er noe jeg har gjort hele livet. Av og til får man søte gaver i bladene man mottar, og jeg blir like glad hver gang. Av en eller annen grunn er det disse armbåndene jeg ender opp med å bruke til de nesten faller av. Fikk et i Elle for noen år siden også, og det brukte jeg til det fysisk datt av meg. Høyst sannsynlig fordi det passet. Så også med de tre her fra Costume. De er supre å ha på jobben, kombinere med andre armbånd eller bare bruke ett av dem. Jeg synes armbånd er sååå fint, men som dere vet er det ikke lett å finne noe som passer. Dessuten er det ikke alt jeg har som kan brukes i jobben som frisør heller, fordi de blir ødelagt. Da er det alltid like velkomment med sånne små presanger i posten 🙂 .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *