SMELL OF SUMMER

20140711-183918-67158464.jpg
Nå som selveste Middelhavet er på besøk i Norge med myke kvelder og netter toppet med brennhete dager, kan en lett og kjølig duft løfte humøret enda noen hakk. Denne lille gjengen utgjør ofte min duftgarderobe på denne tiden av året. De er ikke-irriterende, stille, vakre og rolige dufter som jeg synes funker fint i varmen. Estee Lauder har også mange gode som er perfekte nå, det har også Chanel. Fra de merkene liker jeg White Linen og Chanel No 5 edt ekstra godt. På tide å finne frem de nå også, kjenner jeg. Inspirert til å hente frem en «ny» sommer-duft-garderobe allerede nå. Typ i skrivende stund! Haha. Det må jeg si! Straks tilbake! Og med dette ønsker jeg alle en alldeles nydelig julihelg.

2 tanker om “SMELL OF SUMMER

  1. Ja, det går mest i sitrus- og nerolibaserte dufter for meg også i denne varmen. Men jeg har merket at på lune sommerkvelder kan orientalske dufter blomstre ekstra på huden, slike som Opium, Coco og Ambre Sultan. Duftenes verden blir aldri kjedelig! Blir også inspirert til å hente frem noen av dem du viser på bildet. Ha en fin-fin helg! Hilsen Lene

    • Hei, Lene! Så utrolig hyggelig å høre fra deg igjen. Nå har jeg stått på hodet og funnet frem noen godinger fra Estée Lauder, Lancôme, Chanel og Sud Pacifique. Og tror du ikke Coco fikk være med! Du har så rett! Både Coco, Ambre Sultan, Opium og andre orientalske fininger er nydelige i varmen, og får en ekstra dimensjon på huden i denne fine luften. Kikket litt på Knowing fra Lauder i boden også, men tok den ikke med foreløpig… Den er jo også utrolig vakker! Klem, Hege.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *