SOFTNESS WHERE NEEDED

20140530-170622-61582955.jpg
Det aller beste tegnet på at du er fornøyd med et produkt, er at du kommer tilbake for mer. Det forutsier at du selvsagt har vært så begeistret for det at du rett og slett har brukt det opp! Nuxe sin fete og gode balm til leppene er et slikt produkt for meg. Jeg har nevnt den før også, men en god ting kan ikke sies for mye. Den har fungert som en god erstatter etter at Lancôme sin Primôrdiale Levrés forsvant fra markedet for noen år siden. Still miss it!! Hvis du ønsker maks pleie til leppene er Rêve de Miel en perfekt nattkrem til dem. Den er ekstremt næringsrik og effektiv. Nuxe har heldigvis kommet til Halden, men jeg plukker alltid med meg et par krukker når jeg er ute på tur. Anbefales!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *