SOMETHING NEW // SOMETHING OLD

20140619-103038-37838010.jpg
Jeg er svak for kombinasjonen rosa og gull. Det er noe mykt og delikat over det som virker beroligende, og alltid får meg til å smile. Da jeg fant denne fine neglelakken på Kicks her om dagen lot jeg meg friste. Jeg har nok lakker, trenger ikke én enste til, men navnet Antique Brooch og det überlekre spillet mellom rosa og gull bidro til mitt fall. Gleder meg til å ta den på, og det man blir glad av skal man som kjent være glad for. I dag braker det løs med Tons Of Rock på Fredriksten festning, og det kommer garantert til å glitre tungt i både sølv og gull fra scene og blandt publikum. For en helg for Halden dette her kommer til å bli! Så husk å glitre, enten det er her eller der. Ha en flott torsdag, alle!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *