SOMETHING OLD, SOMETHING BLUE

SONY DSC

Jeg er veldig glad i armbånd, og i særdeleshet dette her. Det er 10 år gammelt, men jeg har tatt godt vare på det. Jeg kjøpte det i Las Vegas i 2003. De graverte det for meg i butikken med mammas fødselsdato. Vi feiret bursdagen hennes der, og hadde et fantastisk opphold i byen som er et eventyr i virkeligheten. Jeg har ikke brukt det på en stund, men nå som våren nærmer seg med stormskritt, sola gnistrer ute i skrivende stund og alt er generelt inspirerende rundt omkring skal jeg bli flinkere til å huske på å ta det på meg. Det er jo meningsløst å la det ligge i esken sin, selv om den er aldri så fin. Dessuten gir det en god følelse å bruke det man har, enn å stadig kjøpe noe nytt ♥.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *