SOMMER PÅ FLASKE // DAGENS DUFT

IMG_7139Denne duften har jeg plutselig fått heeelt dilla på. Den er en gave jeg fikk av en meget dyktig og hyggelig dame for leeenge siden, og jeg har skrevet om den tidligere her på bloggen min. Det som er så artig er at det er nå jeg virkelig har oppdaget hvor utrolig fin den er. Ikke det at jeg ikke skjønte det da jeg fikk den, men nå er jeg jo helt vill etter den. Rare greier. Dufter har med modenhet å gjøre, og ofte kan det ta litt tid før noe virkelig kicks in, som vi sier, men Agua Magnoliana fra Fueguia 1833 er den perfekte sommerduften. Jeg blir rett og slett skikkelig happy av den, og den tar bort alt av mørke tanker på et sniff! Simsalabim! Nydelig fruktig, søt, syrlig og elegant, men samtidig tørr nok til at den ikke blir for klissete. Magnolia… Elsker den, og det aller beste er at den kommer med det fine minnet fra den gang jeg fikk den av dette fine mennesket. Dét er ofte det beste med dufter, synes jeg. Alle som en i samlingen min har en historie knyttet til seg fra både reiser og mennesker involvert akkurat i det tidsrommet den ble kjøpt og brukt ♥ Sjekk ut www.fueguia.com og oppdag en fantastisk duftverden. Dette merket finnes ikke å få tak i her i Norge lenger, men skal du ut på tur kan det hende du kommer over dem. Har ikke sjekket om Fueguia 1833 er på FB, men jeg vet de er på Instagram.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *