SORTE ELLER RØDE SKO?

Det er like herlig hver gang det dumper ned et nytt blad i postkassen. Ja, jeg vet jeg abonnerer, men det føles som å få en gave likevel.

Og jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg skal ha røde eller sorte sko på premieren i kveld. Jeg liker disse veldig godt, de er gode å gå i og de passer perfekt til denne jakka fra Cubus, men det gjør jo de røde skoene også. Luksusproblem. Likevel, det er ok å være ærlig på det. Både menn og kvinner tenker over hva de velger å ha på seg, selv om de sier noe helt annet. Basta bom. Noen ganger tar det litt lengre tid, andre ganger går det unna. I dag går det usedvanlig sakte for min del, men jeg blir fornøyd. Det er det som teller. Ikke sant?

Hmmm. Vi får se. Antrekket er i boks, det er egentlig bare skoene det står på. Tror jeg heller mot de sorte. Ha en fin kveld, alle. Er så spent på filmen til Øystein!

 

Intet antrekk er komplett uten en dråpe av favorittduften, og hva passer vel bedre enn Chanel no 5 Eau Première? En kul duft som er diskrét, og ikke plager sidemannen i kinosalen. Det er viktig å ha duftvett <3.