SPØR ETTER UKENS SPESIAL!

(null)
Dette er stedet for deg som ønsker skikkelig god mat presentert på skikkelig pent vis! Jeg tok meg en svipptur innom søndag tidlig kveld, og ble totalt slått i bakken av både maten og hvor lekkert presentert den ble meg servert. Rice & Chopsticks er en forholdsvis ny matoase i Halden, og jeg vil anbefale den på det aller varmeste. De har en rikholdig og variert meny med asiatisk og velsmakende mat. De leverer også take away, mat til private selskaper, firmafester og skreddersyr avtaler om mat til de som måtte ønske det. Jeg kommer garantert til å kjøpe mat her igjen og igjen. Bildet viser desserten min, en herlig servert og dandert bananasplit i en aldeles søt skål. Til hovedrett valgte jeg V7, Fresh Nudles: kokte risnudler m/asiasalat og fiskesaus. Her kan du velge mellom vietnamesiske vårruller, marinert svinekjøtt ( char siu ) eller innbakt scampi i krabbeklør. Supergodt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *