STORE GLEDER PÅ SMÅ FLASKER

  I min toalettmappe har jeg en liten sidelomme, og i den oppbevarer jeg et utvalg av gode, franske og vakre dufter. Disse er supre å ha med på reise. For det første fordi jeg kan ha med flere, og for det andre fordi jeg slipper å ha med meg flakonger i full størrelse. Det betyr at jeg kan variere, og det må jeg. Jeg er ikke typen som klarer å bruke den samme duften over lengre tid. Jeg bruker parfymer etter dagsform og humør, hva jeg skal ha på meg, hvor jeg skal og hva slags vær det er. Derfor har jeg alltid tatt vare på disse små flaskene, slik at jeg kan ta med meg ulike dufter etter hvor jeg skal reise. Her er et lite utvalg av de jeg har med meg i skrivende stund, de fleste er fra Frederic Malle, som jeg er veldig fan av 🙂 Noir Epices, Une Rose, Carnal Flower, Le Parfum De Therese og En Passant. Jeg har også brukt to fra Kilian i det siste; Liaisons Dangereuses og Flower Of Immortality. 

  Jeg synes det er noe helt eget å bruke franske dufter when in France. Det går liksom ikke an å bruke noe annet her, for er det noe de er utrolige gode på så er det jo nettopp dufter og skjønnhet. Denne her er en av favorittene mine, og den er nesten tom nå. Angeliques Sous La Pluie er utrolig vakker. Den er laget av Jean-Claude Ellena, og han er en mester i elegant og stille minimalisme. Flere av mine favoritter fra Frederic Malle er det han som har laget. Selve duften er en vakker tolkning av angelicablomsten etter regnet. Den dufter nydelig av lett krydder, rosa pepper, musk, angelicarøtter, koriander og juniperbær. Jeg kjenner også bittelitt jordtoner, blyantspiss og tonicnyanser. Duften er ren velvære på flaske, og man føler seg så fin når man har den på. Holdbarheten er fantastisk, og i løpet av hele dagen kan man kjenne små sviff besøke nesen og spre glede langt inn i sjelen. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *