SUGAR BODY POLISH

Jeg er en skikkelig skrubboman, og i dag testet jeg denne sukkerskrubben etter trening. Akkurat ferdig med saltskrubben min, skaffet jeg meg denne her fra REN. Merket REN har jeg hørt veldig mye fint om, men ikke prøvd, og du store alpakka som jeg har gått glipp av noe til nå. Den er til å spise opp! Helt nydelig på huden, tar godt og etterlater den smørmyk og roseduftende. D.Å.Å.N ♥ .

Skrubben inneholder rørsukker, marokkansk roseolje, mandelolje, olivenolje, paraguay te ekstrakt og kolanøtt ekstrakt. Den er ikke testet på dyr, og er fri for parabener, petrokjemikalier, sulfater, syntetisk parfyme, kunstig farge, t.e.a., d.e.a., glycoler og silikoner.

Du kan smøre den rett på tørr hud for ekstra god peelingeffekt, eller på fuktig hud for en litt mildere effekt. Jeg testet den på fuktig hud i dag, og jeg er superfornøyd med resultatet. Dette er den aller beste skrubben jeg har prøvd, og jeg har vært borti mange. Både saltskrubber og sukkerskrubber er gode for huden, men fordelen med sukker er at det ikke tørker ut huden slik saltet kan gjøre, og det er selvsagt også hudtypen din som bestemmer hva du trives best med. REN selges på Vitusapotekene, og min ble med meg hjem fra senteret der jeg jobber. Må skaffe meg noen flere, for denne er så god at jeg er redd den går ut av produksjon, som så mange andre av mine favoritter har gjort i årenes løp. Love, love, love it!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *